Rookstopbegeleiding

Justine rond bewerkt
Justine Loosveldt, Rookstopbegeleidster

Nog teveel rokers raken snel ontmoedigd na te zoveelste poging om te stoppen met roken. Daarbij weten nog te weinig rokers weten hoe ze optimaal begeleid kunnen worden. Stoppen mét hulp verhoogt de slaagkansen om te stoppen met roken op lange termijn. Een goede voorbereiding is het begin van succesvol stoppen met roken, elk op zijn eigen manier.

Als psycholoog zie ik vaak dezelfde moeilijkheden bij rokers:

  • Vrees om te stoppen
  • Toename van lichaamsgewicht bij het stoppen…
  • Wat met de stress zonder sigaret?
  • Welke hulpmiddelen werken?
  • Wat met E-sigaret?
  • Welke ontwenningsverschijnselen kan ik verwachten?
  • Wat gebeurt met de ‘goesting’ naar een sigaret?

sUP!port maakt deze vragen bespreekbaar en helpt u graag mee op weg naar een gezonder leven!

Rookstopbegeleiding in groep.
Ervaringen van anderen kunnen een grote steun en motivatie bieden om u aan te zetten om te stoppen met roken en meer te bewegen! Onze psycholoog Justine Loosveldt helpt u graag vooruit in het proces naar een leven zonder sigaretten. We brengen uw huidige situatie in kaart en coachen u om uw doel te bereiken afhankelijk van de fase waarin u zich bevindt. Zowel gelegenheidsrokers als verstokte rokers zijn dus zeker welkom! In groepjes van 4-6 mensen wordt u intensief begeleid gedurende 4 sessies. De training zal pas doorgaan vanaf 4 inschrijvingen. Kostprijs: 140 euro voor 4 sessies (incl. BTW).

Individuele rookstopbegeleiding.
Wordt u liever individueel begeleid? Dat kan ook! Kostprijs: 50 euro per sessie van +/- 1u (incl. BTW).

Stoppen met roken. Voor veel mensen is dit een erg moeilijke opdracht. Met de hulp van een begeleider vergroot je alvast de kans om de sigaret te laten. Je staat er niet alleen voor. Je stopt samen met je rookstopbegeleider en dat maakt een verschil.

Lees hier de getuigenis van Marie-Claire (55 jaar).

Lees hier de getuigenis van Dirk (44 jaar).

Wil je ook stoppen met roken? Kies voor rookstopbegeleiding in groep of kies voor individuele begeleiding. Vul onderstaand inschrijvingsformulier in. Psycholoog Justine Loosveldt beantwoordt je vraag van zodra het kan. Je kan ons natuurlijk ook altijd bellen: 059 445 009 of emailen: info@s-up-port.be.