Rookstopbegeleiding

31 mei, Werelddag zonder tabak!

Vandaag, 31 mei, is het Werelddag zonder tabak!

sUP!port your health zet nog even de beste manieren om te stoppen op een rijtje.

  1. Bel Tabakstop gratis op 0800 111 00 (www.tabakstop.be)

  2. Volg een individuele rookstopbegeleiding. Meer info.

  3. Volg een rooksstopbegeleiding in groep. Meer info.

  4. Jongeren kunnen ook terecht bij SmartStop. (www.smartstop.be)

  5. Combineer individuele begeleiding of begeleiding in groep met hulpmiddelen zoals nicotinevervangers of geneesmiddelen. Spreek er over met je arts of je apotheker. De psycholoog van sUP!port your health kan je hierover informeren.

  6. De e-sigaret kan ook bijdragen tot het stoppen met roken.

     

Wil je stoppen met roken? Kies je voor rookstopbegeleiding in groep of kies je voor de individuele begeleiding? Vul onderstaand inschrijvingsformulier in. Psycholoog Justine Loosveldt beantwoordt je vraag. Je kan ons natuurlijk ook altijd bellen: 059 445 009 of emailen: info@s-up-port.be.